perjantai 3. toukokuuta 2013

Askartelin ja unohdin

Hei ja ihanaa toukokuuta!

Ajattelinpa postata tänne kauan sitten askartelemiani kortteja, jotka ovat unohtuneet ja jääneet käyttämättöminä piirongin pimeimpiin nurkkiin pyörimään.Kortteja on tullut askarreltua vaikka kuinka paljon ja vaikka minkälaisia, mutta eipä ole tullut otettua niistä kuvia. Nämä hyljätyt yksilöt pääsivät nyt kuitenkin kuvattaviksi.

Elefanttikortti takaa
Pääsääntönä pyrin yksittäisiä kortteja askarrellessani kierrättämään. Käytän lahjapapereita, vanhoja kortteja, karttaa, tapettia, aaltopahvia, vanhoja lehtiä ja kaikkea mahdollista, mitä on jostain kertynyt ja jäänyt yli. Ainakaan näitä kortteja varten en ole ostanut mitään. Muutamia välttämättömiä tarvikkeita lukuunottamatta en ole ainakaan tähän asti ollut askartelun välineurheilija, vaikka pikkuhiljaa olenkin innostunut kaikenlaisista leimoista, kohoteipeistä sun muista härpäkkeistä. Olen enemmänkin ollut soveltaja.
korttipohjia

kirsikkapuun oksaa esittävän vesivärimaalauksen päälle on sivelty kiiltelevää liimaa
minikorttejaja sitten vielä muutama joulukortti näin kevään kunniaksi ;)
Näiden unohdettujen korttien lisäksi multahan löytyy läjä kortteja ja kirjeitä, jotka on jo joskus kirjoitettu, mutta joita ei ole ikinä lähetetty ;) Hups.

2 kommenttia:

  1. ..!!! :O(jos jo edelliset juhlavalmistelut veti kauneudellaa hiljaseks, ni wow, tähän kyllä ei voi lisätä kun hiljaisen hämmentynyttä ihailua!)

    VastaaPoista