sunnuntai 1. syyskuuta 2013

"Muutin" takaisin

Palasimme kotiin Jyväskylään kesän jälkeen ja toin mukanani tietenkin muutamia muutoksia. Löysin kesällä olohuoneen lamppuumme uuden "varjostimen". Kyseinen varjostinhan ei kovin paljoa varjosta, mutta on hauska tuollaisenaan ja ehkä innostun kyhäämään siihen jotain kankaista, langasta, paperista tai jostain ihan muusta ;)
Kesästä jäi käteen myös söpö lasipurkki kirpparilta ja söpöjä minikokoisia muffinivuokia.

Tilasin kaveriltani Miialta ihanan julisteen, joka ei kuitenkaan vielä ole ehtinyt seinälle. Miia on perustanut toiminimen ja näitä julisteita saa tilattua häneltä.
Tutustuin kesällä Lindaan, joka teki minulle tilauksesta tämän ihanan teoksen! Sekään ei vielä ole ehtinyt kehyksiin. Linda on ihan mielettömän taitava ja saa mitä tahansa aikaiseksi pelkillä pienillä mustilla pisteillä. Uskomatonta! Lindalta voi tilata ja ostaa töitä, joten jos oot kiinnostunut niin kommenttia laittamalla voi kysellä Lindan yhteystietoja :)

 Tässä vielä muutamia muita tunnelmia kotiinpaluusta.

Askartelin anoppilasta saaduille pienille sipuleille voimapaperista korin
Ihastuin taas uudelleen meidän retroon kahvinkeittimeen!
Ihanaa päästä takaisin kotiin! Nyt lähdenkin tästä juhlimaan pikkusiskoni kihlajaisia Helsinkiin. Yllä mainitut pienet söpöt muffinivuoat pääsevät tänään juhlapöytään, toivottavasti suklaiset miniherkut maistuvat... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti