sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Maalasinpa kansiin

Lempimuistikirjani on kulkenut puoli vuotta matkassani uskollisesti vaikka missä, mutta nyt sen kannet lähtivät irti.

Taas, kun olisi pitänyt oikeasti opiskella, alkoi hirveästi tehdä mieli maalata. Opiskelut nurkkaan ja maalit esille! :) Kyllä elämässä pitää ehtiä tekemään asioita, joista nauttii. Ei niin, etten koskaan nauttisi opiskelusta (ehheh... en ihan oo opiskelijatyyppi), mutta pitää olla aikaa vaan olla, luoda, nauttia ja tehdä asioita, joita kukaan ei vaadi tekemään. Niinkuin vaikka maalata, askarrella, neuloa ja leipoa :) Ja sitten jaksaa taas opiskella, tehdä töitä ja täyttää vaatimuksia.

Niinpä eilen maalasin muistikirjan takakannen ja tänään etukannen. Ensimmäisestä työstä tuli vaahtoava meri, "Vaikka on myrsky".
Toisesta työstä tuli jotain hieman abstraktimpaa, enkä ole vielä ihan päättänyt, ovatko nämä kaksi yhdessä yksi teos vai ovatko ne erillisiä töitä.Kumpikin on kooltaan 21x14,5 cm ja maalattu lähinnä akryylimaaleilla. Maalauspohja on tosiaan kovakantisen vihon pahvikansi.

PS. Ehkä ne ovatkin kaksi erillistä työtä :) Yllä olevien kuvien ottamisen jälkeen tein vielä pienet muutokset kumpaankin, nimittäin signeeraukset.
2 kommenttia:

  1. Hanna, olet niin viisas! Miks aina maalaaminen, leipominen yms. nautinnollinen on "sijaistoimintoa", eikö se ennemminkin pitäis olla se ykköstoiminto...
    Tuli armahdettu ja hyvä olo, kiitos!
    -La Franzénilta.

    VastaaPoista