maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kadotin, missasin, paketoin, ostin, löysin, hämmästyin

Pakko kai tätä postaustulvaa on selitellä, etenkin reilun kuukauden taukoilun jälkeen.

Oon uskomattoman lahjakas kadottamaan tavaroita ja muutenkin harvinaisen hajamielinen hulda huoleton. Kadotinpa tällä kertaa kamerani akun. Löysin sen vanhempieni luota, mutta sitten se taas mystisesti hävisi jonnekin. Etsin sitä vaikka mistä ja tänään vihdoin ostin uuden akun. En enää kestänyt sitä, että missasin niin monia kauniita hetkiä, hauskoja juttuja ja postattavia tekeleitä.

Loppukeväästä ja alkukesästä oli kaikenlaisia juhlia ja tuli tehtyä kortteja ja askarreltua lahjoja sekä koristeita, joista olisin halunnut postata. Onneksi kaikki kesän juhlat eivät todellakaan ole vielä ohi. Koristelua, kortteilua ja paketoimista tulee riittämään. Tässäpä esimerkki yhdestä lahjasta, jonka paketoin. Pyöreitä lahjoja on kovin vaikea paketoida, joten ruma paketti täytyi koristella jotenkin. Helpoin ratkaisu oli tällä kertaa kohomaali.
Vitsailin jo epätoivossani miehelleni, että akku varmasti löytyy heti jos ostan uuden. Ja niinhän siinä kävi! No, tulipa vihdoin hankittua pitkään kaipaamani vara-akku. Enpä taida edes kehdata sanoa, mistä löysin kadonneen akun... Hämmästyin itsekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti