maanantai 8. lokakuuta 2012

"Aloittaminen on aina vaikeinta."

Usein kuulee sanottavan, että aloittaminen on aina vaikeinta. Usein sanonta pitääkin paikkansa, myöskin tämän blogin aloittamisessa.

Tarkoitukseni on aloittaa blogi, johon kerään tekeleitäni, tuotoksiani, kenties valokuviakin. Löytöjä, hauskoja ideoita. Blogi liittynee lähinnä maalauksiin, DIY-ideoihin, kortteihin, sisustukseen, käsitöihin ja kaikenlaiseen kauniiseen ja oivaltavaan.

Vaikka sanotaan aloittamisen olevan aina vaikeinta, kuulun itse niihin ihmisiin, joille aloittamisen sijasta asioiden päätökseen saattaminen on kaikkein vaikeinta. Saatan aloittaa jonkin jutun oikein innoissani ja huomata hetken päästä jättäneeni sen kesken ja aloittaneeni uuden projektin. Tämä on kuulemma sangviinikoille (ns. keltaisille ihmisille) hyvinkin tyypillistä. Hyvänä (tai huonona) esimerkkinä tästä on eräs kaulahuivi, jonka löysin kaappien kätköstä. Aloitin tekemään sitä noin viisi vuotta sitten ja se on edelleen kesken. Tänä syksynä aloin toden teolla jatkamaan huivin neulomista, sillä huomasin viisi vuotta sitten valitsemieni värien olevan edelleen ihania. Aloin neulomaan huivia silloiselle poikaystävälleni, nykyiselle miehelleni ja haastoin itseni neulomaan huivin hänelle vielä täksi jouluksi.

Olkoon tämä blogi motivaattorinani saattaa projektit loppuun!

1 kommentti:

  1. Täytyy myöntää, että huivi on taas jäänyt ompelukorin pohjalle kun olen innostunut kaikesta muusta, muun muassa villasukista ;) Ehkä ensi jouluksi?

    VastaaPoista